RamazanBalci Üye Bronz 1 Katılım 22 Kas 2024 Mesajlar 36 Tepkime puanı 34 Puanları 18 23 Kas 2024 #1 İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun. Metin2 Yazılım - Geliştirme kategorisindeki içeriklerimizi indirebilmeniz için yorum ve beğeni bırakmanız gerekmektedir. Moderatör tarafında düzenlendi: 27 Kas 2024
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun. Metin2 Yazılım - Geliştirme kategorisindeki içeriklerimizi indirebilmeniz için yorum ve beğeni bırakmanız gerekmektedir.
winnie Yeni Üye Katılım 23 Kas 2024 Mesajlar 11 Tepkime puanı 10 Puanları 3 23 Kas 2024 #2 Bilmeyenler icin suanki arvis2 serverinin filesidir soylenene göre packet hatalari fingirdiyormuş filesta bu files ile acacaklara uyari.
Bilmeyenler icin suanki arvis2 serverinin filesidir soylenene göre packet hatalari fingirdiyormuş filesta bu files ile acacaklara uyari.
Konu Sahibi RamazanBalci Üye Bronz 1 Katılım 22 Kas 2024 Mesajlar 36 Tepkime puanı 34 Puanları 18 23 Kas 2024 Konu Sahibi #3 winnie' Alıntı: Bilmeyenler icin suanki arvis2 serverinin filesidir soylenene göre packet hatalari fingirdiyormuş filesta bu files ile acacaklara uyari. Genişletmek için tıkla ... Packet hatası görmedim ama yaşanırsa sysser iletebilirler sorunu çözebiliriz dosti
winnie' Alıntı: Bilmeyenler icin suanki arvis2 serverinin filesidir soylenene göre packet hatalari fingirdiyormuş filesta bu files ile acacaklara uyari. Genişletmek için tıkla ... Packet hatası görmedim ama yaşanırsa sysser iletebilirler sorunu çözebiliriz dosti
winnie Yeni Üye Katılım 23 Kas 2024 Mesajlar 11 Tepkime puanı 10 Puanları 3 23 Kas 2024 #4 RamazanBalci' Alıntı: Packet hatası görmedim ama yaşanırsa sysser iletebilirler sorunu çözebiliriz dosti Genişletmek için tıkla ... Biraz online olunca oyundan atma sorunu oluyormus galiba oyle diyolardi
RamazanBalci' Alıntı: Packet hatası görmedim ama yaşanırsa sysser iletebilirler sorunu çözebiliriz dosti Genişletmek için tıkla ... Biraz online olunca oyundan atma sorunu oluyormus galiba oyle diyolardi
Konu Sahibi RamazanBalci Üye Bronz 1 Katılım 22 Kas 2024 Mesajlar 36 Tepkime puanı 34 Puanları 18 23 Kas 2024 Konu Sahibi #5 winnie' Alıntı: Biraz online olunca oyundan atma sorunu oluyormus galiba oyle diyolardi Genişletmek için tıkla ... packet hatası onlineye bakmazki hocam onlinede sistem çakısır ise game şişmesi vb gibi problemler yaratabilir
winnie' Alıntı: Biraz online olunca oyundan atma sorunu oluyormus galiba oyle diyolardi Genişletmek için tıkla ... packet hatası onlineye bakmazki hocam onlinede sistem çakısır ise game şişmesi vb gibi problemler yaratabilir
winnie Yeni Üye Katılım 23 Kas 2024 Mesajlar 11 Tepkime puanı 10 Puanları 3 23 Kas 2024 #6 RamazanBalci' Alıntı: packet hatası onlineye bakmazki hocam onlinede sistem çakısır ise game şişmesi vb gibi problemler yaratabilir Genişletmek için tıkla ... Bilmiyom walla kanka filesi aldigin foruma git bak orda en son birbirlerini yiyolardi
RamazanBalci' Alıntı: packet hatası onlineye bakmazki hocam onlinede sistem çakısır ise game şişmesi vb gibi problemler yaratabilir Genişletmek için tıkla ... Bilmiyom walla kanka filesi aldigin foruma git bak orda en son birbirlerini yiyolardi
Konu Sahibi RamazanBalci Üye Bronz 1 Katılım 22 Kas 2024 Mesajlar 36 Tepkime puanı 34 Puanları 18 23 Kas 2024 Konu Sahibi #7 T
Konu Sahibi RamazanBalci Üye Bronz 1 Katılım 22 Kas 2024 Mesajlar 36 Tepkime puanı 34 Puanları 18 23 Kas 2024 Konu Sahibi #8 winnie' Alıntı: Bilmiyom walla kanka filesi aldigin foruma git bak orda en son birbirlerini yiyolardi Genişletmek için tıkla ... Bahsi geçen şahıs sıkıntılı biraz (Sıkıntıdan kastım herkesle papaz oluyor)
winnie' Alıntı: Bilmiyom walla kanka filesi aldigin foruma git bak orda en son birbirlerini yiyolardi Genişletmek için tıkla ... Bahsi geçen şahıs sıkıntılı biraz (Sıkıntıdan kastım herkesle papaz oluyor)
HyperX Moderatör Moderatör Bronz 2 Katılım 10 Eyl 2024 Mesajlar 60 Tepkime puanı 63 Puanları 18 24 Kas 2024 #9 Link kaybolmuş tekrar ekleyebilir misin?
Konu Sahibi RamazanBalci Üye Bronz 1 Katılım 22 Kas 2024 Mesajlar 36 Tepkime puanı 34 Puanları 18 24 Kas 2024 Konu Sahibi #10 HyperX' Alıntı: Link kaybolmuş tekrar ekleyebilir misin? Genişletmek için tıkla ... Güncellendi.
B burakturna Yeni Üye Katılım 27 Kas 2024 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 27 Kas 2024 #11 link yine kaybolmuş
S sütçü Üye Bronz 2 Katılım 13 Ağu 2024 Mesajlar 55 Tepkime puanı 31 Puanları 18 27 Kas 2024 #12 @RamazanBalci knk link gitmis
Konu Sahibi RamazanBalci Üye Bronz 1 Katılım 22 Kas 2024 Mesajlar 36 Tepkime puanı 34 Puanları 18 28 Kas 2024 Konu Sahibi #13 Güncellendi