Keşfet

Hazar Mt2 65-250 Level Orta Emek

65-250 level metin2 pvp serverler.

hazarmt2hype

Yeni Üye
Server Adı
Hazar Mt2
Site Adresi
https://www.hazarmt2.com.tr/
Server Tipi
65 250
Zorluk
Orta
Level Aralığı
65-250
Açılış Tarihi
18-04-2025
Discord
https://discord.gg/hazarmt2
hazar mt2

Hazar Mt2 18 Nisan Cuma akşamı saat 21:00'da açılıyor.

Geçici sunucular açıp değerli oyuncularımızın emeğini ve zamanını boşa harcatmıyoruz. Profesyonel bir yönetim ekibi ve kaliteli destek hizmetiyle yönetilen serverlarımızda, siz oyunseverlerin her bir çabası bizim için paha biçilemez değerde. Uzun vadeli ve istikrarlı oyun deneyimi sunmayı ilke edindik.

HazarMt2 ile nostaljik Metin2 günlerine geri dönün. 65-250 seviye aralığında uzun ömürlü olması için titizlikle tasarlandı. Kurumsal yönetimimiz ve güvenli ödeme sistemlerimizle emekleriniz daima güvende. Gerçek TL ödüllü turnuvalar, özel etkinlikler ve modern altyapımızla yepyeni bir Metin2 deneyimi sizi bekliyor. Emeklerinizin karşılığını alabileceğiniz kalıcı bir server arıyorsanız, HazarMt2 tam size göre.

Hazar Mt2 Genel ÖzelliklerKullanıcı Deneyimi
Aylık 50.000 TL Lonca Turnuvası Ödülü (1. 25.000 TL, 2. 15.000 TL, 3. 10.000 TL)★★★★★
Aylık 15.000 TL Ronark Sıralaması 1.'lik Ödülü★★★★
Aylık 40.000 TL Bireysel Düello Ödül Havuzu★★★★★
Haftalık 6.000 TL Harf Etkinliği Sıralama Ödülü★★★
Haftalık 6.000 TL Kusursuz Sandık Etkinliği Sıralama Ödülü★★★★
Toplam 20.000 TL ve 20.000 TL değerinde EP Level Kasma Ödülü★★★★
Sürpriz Ödüller ve Çekilişler★★★
65 - 250 Lv Aralığı★★★★
Skiller NPC'den Direkt P Yapılır★★★★★
Simya, Kuşak, Kemer, Pet vb. Saçmalıklar Yok★★★
Eşyalar ve Taşlar Yanmadan Basılır★★★★★
Karaktere İşlenmiş Tanrılar, Şebnemler, Rüzgarın Ayakkabısı★★★★
Sınırsız Ok - İksir - Oto Pot★★★★★
SMS ile Oyuna Güvenli Giriş ve Ruhtan Ayırma★★★★
Silah, Zırh, Ayakkabı, Kask Dönüşümleri★★★
Won - Yang Sistemi★★★★
Gelişmiş Çevrimdışı Pazar ve Ticaret Camı★★★★★
Zindan & Boss & Patron Takip★★★★
Gelişmiş Görev Sistemi★★★
Hesap Satış Sistemi★★★★
Hızlı Ekipman Sistemi★★★★★
Genişletilmiş Depo ve Nesne Market Deposu★★★★
Hızlı Işınlanma Sistemi★★★★★
Kostüm Sistemi★★★
Binek Sistemi★★★★
Kayıt ve indirme : https://www.hazarmt2.com.tr/

1744632103748.png
1744632113471.png
1744632123032.png

Bilader utanmıyor musun bunu eklemeye açanlardan biri aylık sunucu açıp kapatıyor biri ilgisiz alakasız bunlara güvenip bu sunucuya gireceklerin Allah yardımcısı olsun. Mikro diye birtane mikrop var bide onu unutmuşum hırsızlar kadrosu gibi birşey olmuş burası.

Bilader utanmıyor musun bunu eklemeye açanlardan biri aylık sunucu açıp kapatıyor biri ilgisiz alakasız bunlara güvenip bu sunucuya gireceklerin Allah yardımcısı olsun. Mikro diye birtane mikrop var bide onu unutmuşum hırsızlar kadrosu gibi birşey olmuş burası.
Aynen öyle hacı çok iyi yazmıssın vala

Bende suan bu yorumu gördükten sonra sırf bu yorumu atmak icin bu siteye kayıt oldum. Bu kaptanmikro denen cocuk daha dune kadar yayın acıp sw tanıyordu yayıncılıkta da kötüydü sonra oyun yönetmeye basladı hala kötü . Dün ali kuyumcunun grubunda bununla ilgili ifsa videosu paylasıldı ve eskiden beraber sw actıgı adamı bile dolandırmıs üstüne üstelik loncalara verecem dedigi tl ödülünü bile vermemiş , bunun oldugu oyunlara girmeyin bu sunucuya girecektim ama bunun adını gördügüm an vazgectim bunun oldugu yerden hayır gelmez tek ben degil herkes böyle düsünüyor el altından loncalara ve bireysellere tl karsılıgı fazla ep ve özel itemler sattığını da biliyoruz anlatacak cok sey var kanıt isteyenlere tek tek kanıtları iletebilirim

HERKES ZAMANINDA HATA YAPMISTIR MİKRO SUAN YÖNETİMDE YOK REKLAMCI OLARAK DEVAM EDİYOR SW YARIN ACILIYOR HERKESİ BEKLİYORUZZZZ

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar